Oma tarinani alkoi Tinderissä tapaamani miehen deittailusta. Aluksi tuntui hyvältä ja kaikki oli kuin unelmaa. Ajoin joka viikko yli sadan kilometrin päähän hänen luokseen. Aloin viihtyä kaupungissa enemmän, välillä vietin viikkoja miehen luona.

Kuukauden päästä alkoi helvetti. Minun piti kantaa töissä kaiken aikaa puhelinta mukanani, jos en vastannut, sain kuulla raivoa.  Hän syytti minua pettämisestä ja salailusta ilman syytä.

Myöhemmin miehen luona käydessä alkoi tukasta repiminen, kuristaminen ja jalkoihin kohdistuvat potkut ja lyönnit. Mustelmat kaulalla piiloutuivat rajumpien seksileikkien taakse ja jalkojen mustelmat ja haavat kömpelyyteeni. Aloin jo puhelimessa kuulla, kuinka saisin nyrkistä seuraavalla kerralla. En uskaltanut jättää menemättä, sillä tiesin miehen tulevan perääni. En myöskään uskaltanut kertoa kenellekään, sillä pelkäsin seurauksia. Samoihin aikoihin alkoivat myös lyönnit kasvoihin ja muualle kehoon, kuitenkin niin, että jäljet ehtivät parantua ennen kotiini paluuta, etteivät ystäväni tai perheeni näkisi nitä.

Viimeinen tikki oli, kun mies ennen töihin lähtöään pahoinpiteli minut, hakkasi ja potki, kun makasin maassa. Jätin lapun pöydälle ja lähdin karkuun kotikaupunkiini ystävälleni.

Vuosienkin jälkeen nykyisen mieheni kanssa säikyn nopeita käsien liikkeitä tai särkyviä tavaroita. Piiloudun nurkkaan tai käperryn pieneksi itkemään ja pyytämään anteeksi. En itse hakenut ajoissa apua. Arvet ovat vieläkin syviä ja terapia ei tunnu auttavan.