Elin kokonaisuudessaan 2,5 vuotta suhteessa, jossa henkinen-, taloudellinen ja lievä fyysinen väkivalta olivat läsnä. Pitkään aikaan en uskaltanut lähteä suhteesta ja halusin uskoa miehen muuttuvan. Asiat kuitenkin vain pahenivat ajan kuluessa.

Minua petettiin, nimiteltiin ja painostettiin monin keinon erilaisiin hankintoihin, kuten autot, moottoripyörät, uusi puhelin jne. Mitä mies milloinkin halusi ja tämä ajoi minut taloudellisesti ahtaalle. Fyysistä väkivaltaa minuun kohdistettiin retuuttamalla ja tönimällä. Mies uhkasi monesti lyömisellä ja jopa henkeen kohdistuvilla teoilla. Hän myös nöyryytti ja alisti minua. Minun tuli mm. nukkua patjalla lattialla, enkä saanut istua tuoleilla vaan minun tuli istua lattialla. Hän sanoi monesti, ettei kukaan uskoisi tai voisi auttaa minua, jos kertoisin, mitä kotimme seinien sisällä oikeasti tapahtuu.

Meille syntyi lapsi minkä jälkeen en saanut juurikaan poistua kotoa. Tätä mies perusteli erilaisilla syillä, kuten omilla menoillaan. Lapsemme ollessa 10kk ikäinen, rohkaistuin vanhempieni tukemana pakenemaan ensin vanhempieni luo ja sieltä turvakotiin, minne minulle ja lapselleni järjestettiin kiireellä paikka. Vietimme turvakodilla aikaa noin 2kk, siihen asti kunnes sain uuden oman asunnon, sillä mies ei suostunut lähtemään silloisesta asunnostamme.

Olen edelleen äärimmäisen kiitollinen turvakodin henkilökunnalle kaikesta avusta, jota tuolloin saimme! Pääsin irti miehestä, sain raha-asiani kuntoon ja nyt meillä on jo vuosia ollut lapsen kanssa asiat hyvin.