Olin löytänyt miehen joka vaikutti kaikin puolin ihanalta. Hän arvosti minua, kohteli minua kuin kukkaa kämmenellä. Ajan kuluessa hän kuitenkin alkoi kytätä kaikkea mitä tein. Katsoi puhelimeni läpi monta kertaa ja syytteli minua siitä, kuinka en rakasta häntä, vaan lapseni isää.

Aloin tuntea oloni hyvin ahdistuneeksi. Kun yritin puhua tästä hänen kanssaan, hän vain vähätteli minua ja syytteli kuinka olin mielessäni kehittänyt tällaista mitä ei koskaan ollut tapahtunut. Heräsin yöllä siihen, kun hän veti peiton päältäni ja alkoi huutamaan kuinka minä olen häntä pettänyt. Pyysin häntä poistumaan ja antamaan minulle rauhan nukkua mutta hän puristi käsiäni eikä päästänyt minua pois. Itkin, itkin ja itkin mutta hän ei laskenut irti. Hänellä oli kaikki valta minuun ja käyttäytymiseeni.

Lopulta tein lopun tähän. Lähdin lasteni kanssa uuteen kotiin. Hän  vakuutteli ettei koskaan enää tekisi samoin, toisin kävi. Otin hänet asumaan uuteen kotiini. Aluksi kaikki olikin paremmin kuin hyvin, kunnes sama kyttääminen ja syytteli alkoi taas. Hän saattoi katsoa puhelintani kun lapseni isä oli laittanut minulle viestin lapseeni liittyen ja sanoa kuinka saisin elää tämän miehen kanssa, kun kerran häntä niin kovasti rakastan.

Tällä viikolla hän suuttui minulle pahasti, esti minun liikkumisen seisomalla edessäni ja huutamalla minulle kuinka aina puhun hänen päälleen. Lopulta hän tarttui minuun kiinni ja nosti seinää vasten. Vaikka kuinka itkin ja pyysin häntä päästämään irti, hän ei kuitenkaan niin tehnyt. Hän veti myös lapseni mukaan riitaan. Hän syytti, että en osaa kasvattaa lapsiani oikein, osaan vain olla huono ja osaamaton äiti. Kun seuraava päivä koitti, hän oli kuin mitään ei olisi tapahtunut.

En kuitenkaan voi unohtaa tällaista. Hän ei kestä katsoa mustelmia, jotka sai aikaan, vaan alkaa itkemään. Ihan kuin minä olisin ne aiheuttanut. Olen tehnyt pitkään ajatustyötä sen eteen, että pääsen hänestä eroon lopullisesti ja nyt on sen aika. Minua pelottaa, koska hän on hyvin arvaamaton ja saattaa käydä päälleni. Onneksi minulla on perheeni tukenani. Toivottavasti olen pian taas onnellinen.